O nama
Kontaktiraj nas
Kancelarija Mob: +8618002480485
Kancelarija Tel: + 86-024-31140175
Kancelarija Fax: + 86-024-22845391
E-mail: info@eoexport.com
O nama
Dom > O nama

Naša istorija

EO Technology Co., Ltd je jedan od vodećih proizvođača tepiha u Kini. EO je sveobuhvatna trgovačka kompanija; imamo svoju fabriku za investicije. EO ideji rukovođenja za izuzetnošću, težnja za prvoklasnom klasom. "I kroz kontinuirano poboljšanje, kompanija EO je osnovala sistem naučnog menadžmenta koji se primjenjuje na profesionalno velikim proizvodima. Preduzeće je prošlo ISO9001: 2000 međunarodni sistem za sertifikaciju kvaliteta. Proizvodi su počastvovani kao kineski prijateljski tepih sa udruženjem tepiha od Tepiha i pod nazivom "Zeleni proizvodi" od strane Kineskog odbora za zaštitu životne sredine.

EO je spremna da ima široku komunikaciju sa poslovnim klijentima u zemlji i inostranstvu, iskreno sarađivati, ramena na ramenu za ramena, traži put za uzajamne prednosti i zajedno stvoriti sjajnu budućnost!

Naša fabrika

Imamo sopstvenu tvornicu za investicije. Osnovana 2005. godine, uvedli smo naprednu opremu iz Njemačke, Britanije i Belgije. Danas imamo 10 fabrika u Kini koje su opremljene mašinama za tepihe, Wilton tepih mašinama, kineskim tepisima za vune, pet proizvodnih linija za proizvodnju tepiha i dve proizvodne linije tepiha. Naša više od 2.000 radnika može snabdevati 20 miliona kvadratnih metara tepiha godišnje, a vaše hitne narudžbe mogu se isporučiti za samo sedam dana.

Naš proizvod

U ponudi uglavnom nudimo krovne tepisone od vune, Wilton tepisone, tepihe, tepisone od najlona, tepihe od tepiha, pločice tepiha, tepih automobila i još mnogo toga.

Primjena proizvoda

Primena: auto, komercijalni, dekorativni, dom, hotel, vanjski, molitva, toalet, sala za sastanke, itd.

Naš sertifikat

Imamo ISO9001: 2000 međunarodnu certifikaciju kvaliteta, CIR, CE, itd.

Proizvodna oprema

Uvozili smo naprednu opremu iz Njemačke, Britanije i Belgije. Danas imamo deset fabrika u Kini koje su opremljene mašinama za tepih, tepih mašinama Wilton, kineskim rezbarenim mašinama od vune, pet proizvodnih linija za proizvodnju tepiha i dve proizvodne linije tepiha.

Tržište proizvodnje

Proizvodi se izvoze u Evropu, Ameriku, Aziju, Bliski Istok i druge muslimanske zemlje

Naša usluga

Imamo odličan odjel za dizajn i prodajne timove. Hiljade tepiha se mogu dizajnirati. Kada dobijete svoj upit o tepihu, mi ćemo odgovoriti na vreme u roku od 24 časa. Sa pozitivnim konceptima kako brže, Kada se ugovor potpiše, odabrati ćemo dobar put, a roba će biti sigurna i pravovremena iz fabrike tamo gde vam je potrebno. Fleksibilno, ne-samopouzdanje i stvoriti situaciju koja ima pobedu.
 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktiraj nas
  Kancelarija Mob: +8618002480485
  Kancelarija Tel: + 86-024-31140175
  Kancelarija Fax: + 86-024-22845391
  E-mail: info@eoexport.com
 • QR Code
 • Copyright © Liaoning EO Technology Co, Ltd Sva prava pridržana.